New Treatments | Beste dieet: Vlees en bladeren 

Index of articles
Index | Archive | Search
Return to index | Return to list of articles in: WisdomExperience

Beste dieet: Vlees en bladeren


Thursday, December 04 2003 - Filed under: General

ANP
Londen
Een dieet van vlees of gevolgte met verse bladeren, noten en fruit, vergezeld van water. DAt is volgens onderzoekers het voedsel waarop de mens het beste gedijt. Onderzoekers van verscheidene Europese universiteiten baseren die conclusie op de theorie dat de oermens geen last had van allerlei ziektes.
Het zogeheten Palaeolitische dieet van de mens in het vroegste stadium van zijn bestaan zou het beste zijn, omdat dat voedsel de basis was voor de evolutie van de mens.
Volgens wetenschappers richt modern voedsel net zoveel scahde aan, als wanneer een benzineauto wordt volgetankt met diesel, meldde eergisteren de Britse krant The Independent.
De onderzoekers kennen het oeroude dieet uit onderzoek van de beenderen van mensen uit de Steentijd. Daaruit blijkt ook dat de holbewoners geen last hadden van hart- en vaatziekten, botontkalking, overgewicht, allergieen of een hoge bloeddruk.

Uit het Utrechts Nieuwsblad van +/- 1 december 2003:


*Check out the many other interesting articles on my websitePlease note: The information on this website is not a recommendation for treatment. Anyone reading it should consult his/her physician before considering treatment. The author and publisher can't be held responsible for anything. Use on your own risk.